KASZA JĘCZMIENNA Z WARZYWAMI

foto 7

Składniki :

1 woreczek kaszy jęczmiennej

3 ząbki czosnku

3 szparagi

1 marchewka

2 szt. pieczarki

¼ główki młodej kapusty

1/3 selera

Przygotowanie :

Gotujemy kaszę, na rozgrzaną patelnie kładziemy, pokrojoną  w talarki marchewkę, pieczarki, selera, szparagi, czosnek i pokrojoną kapustę. Smażymy 4-5 minut, dodajemy sól i pieprz do smaku.

Na talerz wykładamy ugotowaną kaszę i usmażone warzywa.

Smacznego :-)

foto 1foto 2-1foto 3-1foto 4-1foto 5-1foto 6-1foto 7

Lubię(0)Nie lubię(0)
Ten wpis został opublikowany w kategorii Home, W jednym kotle i oznaczony tagami , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Komentarze

Liczba komentarzy: 0

    Dodaj komentarz