ARBUZOWY PONCZ NA UPAŁ :-)

B2372798-A13D-48CB-B994-B3055084DD14

Na ten nadchodzący upalny weekend polecamy Wam arbuzowy poncz 😀

Składniki :

1/2 arbuza
1 pomarańcz
1 łyżeczka startego imbiru

Wykonanie :

Arbuza wydrążamy i wkładamy do blendera. Najlepiej, żeby arbuz był schłodzony. Z pomarańczy wyciskamy sok. Dodajemy starty imbir i blendujemy przez 4 minuty. Wlewamy do kieliszków. W razie potrzeby do ponczu możecie też dolać sobie martini. 😀

04F00A6F-2A5E-432B-8692-C18F53B5C60D 026530F5-B14B-4618-96F6-30EA8E324251 B2372798-A13D-48CB-B994-B3055084DD14 IMG_4730

Lubię(0)Nie lubię(0)
Ten wpis został opublikowany w kategorii W jednym kotle i oznaczony tagami , , , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Komentarze

Liczba komentarzy: 0

    Dodaj komentarz