CHŁODNIK TRUSKAWKOWO-ARBUZOWY

11715922_888698704534158_1664684000_n

Chłodnik truskawkowo – arbuzowy z prażonymi migdałami i kozim serem

Składniki:

200 g truskawek

500 g miąższu z arbuza

2 łyżki posiekanej mięty

1,5 łyżeczki świeżo startego imbiru

5 kostek lodu

3 plasterki sera koziego

1 łyżka uprażonych migdałów

Wykonanie : Truskawki, arbuz, mięte, imbir kostki lodu wkładamy do blendera i na niskich obrotach miksujemy przez minutę. Podajemy z prażonymi migdałami i kozim serem.

 

11717007_888698697867492_1813252080_n11717172_888698694534159_10940106_n 11667051_888698787867483_1953718725_n 11657428_888698784534150_45647220_n

Lubię(0)Nie lubię(0)
Ten wpis został opublikowany w kategorii W jednym kotle i oznaczony tagami , , , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Komentarze

Liczba komentarzy: 0

    Dodaj komentarz