JAJKA FASZEROWANE ŁOSOSIEM I PIECZARKAMI

IMG_2719 2

Wielkanocne jaja faszerowane wędzonym łososiem:

Składniki :
1 opakowanie łososia wędzonego
7 ugotowanych na twardo jajek
3 łyżki majonezu
Szczypiorek
Sól i pieprz do smaku
Przygotowanie :
Łososia kroimy w kosteczkę dodajemy żółtka, majonez, szczypiorek, sól i pieprz do smaku. Gotowy farsz wkładamy do białka. Możemy na górę posypać szczypiorkiem.

IMG_2700 IMG_2706 IMG_2707

Wielkanocne jaja faszerowane pieczarkami
Składniki :
450 g pieczarek
7 ugotowanych na twardo jajek
Szczypiorek
Sól i pieprz
Wykonanie:
Pieczarki smażymy na złoty kolor, dodajemy szczypiorek, sól i pieprz. Pieczarki mieszamy z 3 łyżkami majonezu, doprawiamy sola i pieprzem. Gotowy farsz układamy w jajeczkach.

IMG_2587FullSizeRender-7IMG_2719 2

Lubię(0)Nie lubię(0)
Ten wpis został opublikowany w kategorii W jednym kotle i oznaczony tagami , , , , , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Komentarze

Liczba komentarzy: 0

    Dodaj komentarz