PENNE Z POMIDORAMI I CHIPSAMI Z PARMEZANU

foto 5

Penne z pomidorami i chipsami z parmezanu

Składniki:

6 pomidorków cherry

1 koper włoski

5 szt. groszku cukrowego

makaron penne

2 łyżki startego parmezanu

Wykonanie:

Gotujemy makaron, odcedzamy. Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni, na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia kładziemy parmezan i pieczemy 5 minut. Na rozgrzaną patelnie kładziemy koper włoski, groszek i pomidorki, smażymy 5 minut, po tym czasie dodajemy ugotowany makaron. Przekładamy wszystko na talerz, dekorujemy chipsami z parmezanu.

Szybko, zdrowo, tanio :-)

foto 1foto 2foto 3foto 4foto 5foto 6

 

Lubię(0)Nie lubię(0)
Ten wpis został opublikowany w kategorii W jednym kotle i oznaczony tagami , , , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Komentarze

Liczba komentarzy: 0

    Dodaj komentarz