WEGE BURGER ZE SZPARAGAMI

DB1AF406-3CF6-45C7-B524-54809AD4B9F5

Sezon szparagowy zaczynamy nietypowo, bo od przepisu na burgera wegetariańskiego :-)

Składniki dla dwóch osób :

2 jajka
2 bułki maślane
8 szparagów
Garść szpinaku

Wykonanie :

Szparagi obieramy, obgotowujemy w osolonej wodzie przez minutę. Jajko smażymy z dwóch stron, na koniec dodajemy szpinak. Bułkę smarujemy masełkiem i opiekamy na brązowy kolor. Całość składamy jak na zdjęciu.

Smacznego 😀

5D867ED5-E640-462A-BD74-C91AC58EED44FullSizeRender 644C5B4D-18AD-423C-97EF-D662E6753B1D DB1AF406-3CF6-45C7-B524-54809AD4B9F5 IMG_4500

Lubię(0)Nie lubię(0)
Ten wpis został opublikowany w kategorii W jednym kotle i oznaczony tagami , , , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Komentarze

Liczba komentarzy: 0

    Dodaj komentarz