ZIELENINA Z WOŁOWINĄ

989D1723-70DF-4BC4-81F4-6F5EDED525DB

Składniki dla dwóch osób :

6 szparagów obranych i pokrojonych na trzy części
20 dużych liści szpinaku bez łodygi
1/4 cukinii
1 łodyga selera naciowego (ubrana)
4 truskawki pokrojone w cienkie plasterki
1 łyżka prażonych ziaren słonecznika
100 plasterków w pieczonego rostbefu
Sos miodowo – musztardowy ( pół na pół miód z musztardą )

Wykonanie :

Szparagi, cukinie, seler opiekamy na mocno rozgrzanej patelni z kilkoma kropelkami oliwy. Doprawimy solą i pieprzem. Na sam koniec dodajemy szpinak i mieszamy kilka sekund. Zdejmujemy wszystkie warzywa na zimny talerz i układamy wszystko jak na zdjęciu.

Smacznego 😀

07640A8A-5008-4D4C-A6F1-E5547D9F0868 B35975B0-B62A-441B-A76A-4FF614BF2CD5

5237E7DC-2D23-45BE-B0C6-C492D0CFEFFF410785DA-FB30-4BDE-A5FD-3B6C6B36A9CF

Lubię(0)Nie lubię(0)
Ten wpis został opublikowany w kategorii W jednym kotle i oznaczony tagami , , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Komentarze

Liczba komentarzy: 0

    Dodaj komentarz